O nama - GBB Concept - centar fizioterapije
Nazovite nas
0981360255
Lokacija
Blage Zadre 14, Split
Radno vrijeme
Pon-Sub 09:00-21:00

Naša vizija

Naša vizija je omogućiti Vam vrhunsku kvalitetu usluge i život bez ograničenja.

U našem Centru težimo tome da su naši klijenti zdravi i bez boli te u fazi održavanja zdravlja, a ne u fazi konstantnog rehabilitiranja i “krpanja”.

#NijeLuksuz

Naši terapeuti

Gianino Budimir Bekan

Gianino Budimir Bekan

Fizioterapeut

Fizioterapeut i osnivač GBB Concepta. Iskustvo u radu sa brojnim sportašima u klubovima i individualno. U posljednje vrijeme zbog brojnih suradnji sa teretanama, intenzivno radi sa rekreacijskim sportašima te problematikama uklještenja, kroničnih bolova i napetosti. Položene dodatne edukacije iz Anatomy Trainsa, NKT-a i DNS-a.

Marin Ercegović

Marin Ercegović

Fizioterapeut

Naš Marin je vedre naravi i uvijek prijateljski raspoložen. Ipak, neka vas osmijeh ne zavara. Terapije sa sportašima su mu specijalnost, što ni ne čudi s obzirom na to da mu je područje interesa sport, a u profesionalnom sportu ima preko 5 godina iskustva. Od dodatnih eduakcija, ima položen Rocktape, manipulacijske tehnike te DNS.

Nikolina Žuvela

Nikolina Žuvela

Fizioterapeut

Uvijek nasmijanoj Nikolini specijalnost je limfna drenaža, a u tretmanima često provodi i Emmett tehniku. Ima preko 5 godina iskustva u fizioterapiji, a uz Marina i Gianina idealno popunjava naš tim. Osim navedenog, Nikolina ima položene tečajeve iz DNS-a te K-tapinga.