Fizikalna terapija - Centar fizioterapije i masaže - GBB Split Zagreb

Zašto fizikalna terapija?

Fizikalna terapija postaje sve potrebnija iz dana u dan.

Sve je veći broj profesionalnih sportaša, rekreativaca, a na drugu stranu “pasivaca”.

Bilo da imate sportsku ozljedu, povremenu bol ili oštru probadajuću akutnu bol, u našem centru za fizioterapiju ćemo Vam pomoći  riješiti problem u rekordnom roku.

Naš cilj je riješiti uzrok Vašeg problema, a ne tretirati simptome. Tretirajući simptome klijenti dolaze jako dugi period uvijek zbog istog razloga, bez značajnog napretka dugoročno, ali mi radimo drugačije. Kombinirajući različite manualne tehnike, elektroterapiju, laser ili ultrazvuk, brzo dolazimo do rezultata!

Kroz nekoliko tretmana i terapija ćemo riješiti uzrok problema koristeći nove napredne tehnike koje će vas oduševit u toj mjeri da nećete odoljeti, a da se ne pohvalite prijateljima i obitelji.

Svakom klijentu pristupamo individualno uzimajući u obzir sve faktore koji mogu utjecati na Vašu bol, a Vaš osjećaj i mišljenje su nam od ključne važnosti, jer tko poznaje bolje Vaše tijelo od vas samih?

Od niza terapija provodimo onu koja najbolje odgovara profilu ozljede i kombiniramo manualni tretman (ručne tehnike opuštanja mišića), aparaturu (elektrostimulacija, ultrazvuk), kinziterapiju (vježbe) te NKT i DNS tehnike.

Jedino što Vi trebate je javiti se na inicijalni tretman.

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna

Ukupno
kn0.00
Primjeni
0