Naši fizioterapeuti - Cenatr fizioterapije i masaže. GBB Split i Zagreb
Nikolina

Nikolina

Fizioterapeut

Uvijek nasmijanoj Nikolini specijalnost je limfna drenaža, a u tretmanima često provodi i Emmett tehniku. Ima preko 5 godina iskustva u fizioterapiji, a uz Marina i Gianina idealno popunjava naš tim. Osim navedenog, Nikolina ima položene tečajeve iz DNS-a te K-tapinga.

Anja

Anja

Fizioterapeut

Simpatična Ana je naša magistrica fizioterapije koja ima dugogodišnjeg iskustva što u raznim manualnim terapijama kao i u vođenju grupnih rehabilitacijskih programa čime je odlično nadopunila naš mali, ali vrijedni tim! Anja od tečajeva ima završen DNS, limfnu drenažu i dry needling. Osvojit će vas svojom stručnošću, simpatičnošću i vedrinom.⁠⠀

Gianino BB

Gianino BB

Fizioterapeut i osnivač

Fizioterapeut i osnivač GBB Concepta. Iskustvo u radu sa brojnim sportašima u klubovima i individualno. U posljednje vrijeme zbog brojnih suradnji sa teretanama, intenzivno radi sa rekreacijskim sportašima te problematikama uklještenja, kroničnih bolova i napetosti. Položene dodatne edukacije iz Anatomy Trainsa, NKT-a i DNS-a.

Marin

Marin

Fizioterapeut

Naš Marin je vedre naravi i uvijek prijateljski raspoložen. Terapije sa sportašima su mu specijalnost, što ni ne čudi s obzirom na to da mu je područje interesa sport, a u profesionalnom sportu ima preko 5 godina iskustva. Od dodatnih eduakcija, ima položen Rocktape, manipulacijske tehnike te DNS.

Tomislav

Tomislav

Fizioterapeut

Naš Tomislav odlično je pojačanje našeg zagrebačkog tima! Ima višegodišnje iskustvo rada u rehabilitaciji. Specijalnost su mu rad sa sportašima i manipulacijske tehnike, a član je i košarkaške reprezentacije! Od tečajeva ima završen dry needling lvl 1 i 2, NKT, DNS i osteopatsku manipulaciju. U našem centru provodi rehabilitacije, terapije akutnih i kroničnih bolova i masaže!

Hrvoje

Hrvoje

Fizioterapeut

Naš Hrvoje svojim znanjem i vještinama odlično nadopunjuje naš zagrebački tim! Hrvoje ima završene tečajeve NKT level 1, 2 i 3 te tečajeve Kinesiotape-a i dry needling-a, a radno iskustvo ima kao fizioterapeut sa sportašima i rekreativcima.

Lucija

Lucija

Fizioterapeut

Naša Lucija ima iskustva u manualnim terapijama i vođenju grupnih rehabilitacijskih programa, dok od tečajeva ima završenu limfnu drenažu, EMMETT te Maitland! Lucija se odlično uklopila u način rada našeg centra, a svojom vedrinom i komunikativnošću nadopunila je naš tim!