Tim - Cenatr fizioterapije i masaže. GBB Split i Zagreb
Gianino BB

Gianino BB

Fizioterapeut i osnivač

Fizioterapeut i osnivač GBB Concepta. Iskustvo u radu sa brojnim sportašima u klubovima i individualno. U posljednje vrijeme zbog brojnih suradnji sa teretanama, intenzivno radi sa rekreacijskim sportašima te problematikama uklještenja, kroničnih bolova i napetosti. Položene dodatne edukacije iz Anatomy Trainsa, NKT-a i DNS-a.

Anja

Anja

Fizioterapeut

Simpatična Anja je naša magistrica fizioterapije koja ima dugogodišnjeg iskustva što u raznim manualnim terapijama kao i u vođenju grupnih rehabilitacijskih programa čime je odlično nadopunila naš vrijedni tim! Anja od tečajeva ima završen DNS, limfnu drenažu, dry needling i Kaltenborn. Osvojit će vas svojom stručnošću, simpatičnošću i vedrinom.⁠⠀

Renela

Renela

Fizioterapeut

Naša vesela i uvijek nasmijana Renela tim upotpunjava svojim znanjima i vještinama! Specijalnost su joj limfna drenaža i PNF tehnika!

Marin

Marin

Fizioterapeut

Naš Marin je vedre naravi i uvijek prijateljski raspoložen. Terapije sa sportašima su mu specijalnost, što ni ne čudi s obzirom na to da mu je područje interesa sport, a u profesionalnom sportu ima preko 5 godina iskustva. Od dodatnih eduakcija, ima položen Rocktape, manipulacijske tehnike te DNS.

Lucija

Lucija

Fizioterapeut

Naša Lucija ima iskustva u manualnim terapijama i vođenju grupnih rehabilitacijskih programa, dok od tečajeva ima završenu limfnu drenažu, EMMETT te Maitland! Lucija se odlično uklopila u način rada našeg centra, a svojom vedrinom i komunikativnošću nadopunila je naš tim!

Filip

Filip

Fizioterapeut

Naš uvijek nasmijani Filip odlično nadopunjuje splitski tim! Od tečajeva ima završene MFR i Cyriax tehnike!

Nikolina

Nikolina

Fizioterapeut

Uvijek nasmijanoj Nikolini specijalnost je limfna drenaža, a u tretmanima često provodi i Emmett tehniku. Ima preko 5 godina iskustva u fizioterapiji, a uz Marina i Gianina idealno popunjava naš tim. Osim navedenog, Nikolina ima položene tečajeve iz DNS-a, K-tapinga i MSTR tehniku ožiljaka.

Filip

Filip

Fizioterapeut

Naš Filip svojim znanjem i vještinama odlično nadopunjuje naš zagrebački tim! Filip ima višegodišnje iskustvo rada u struci, a od tečajeva prakticira DNS, Maitland i Cyriax.

mag. psych. Ana Kostović

mag. psych. Ana Kostović

Neuropsiholog

mag. psych. Ana Kostović magistrirala je neuroznanost i neuropsihološku rehabilitaciju u Padovi. U svojih 7 godina radnog iskustva, u Italiji i Hrvatskoj, aktivno radi s klijentima raznih neuroloških stanja među kojima se posebno ističu neurodegenerativne bolesti. Bavi se znanošću te predaje na Medicinskom fakultetu na katedri za neurologiju, radi u bolnici, a sada je upotpunila i naš tim! Zahvaljujući Ani, u našem centru dostupna je i radna terapija koja će u kombinaciji s neuropsihološkom procjenom pomoći klijentima s raznim neurološkim oštećenjima.