Tim - Fizikalna terapija, rehabilitacija i masaža - GBB Concept Split i Zagreb
Gianino BB

Gianino BB

Fizioterapeut

Iskustvo u radu sa brojnim sportašima u klubovima i individualno. U posljednje vrijeme zbog brojnih suradnji sa teretanama, intenzivno radi sa rekreacijskim sportašima te problematikama uklještenja, kroničnih bolova i napetosti. Položene dodatne edukacije iz Anatomy Trainsa, NKT-a i DNS-a.

Marin

Marin

Fizioterapeut

Naš Marin je vedre naravi i uvijek prijateljski raspoložen. Terapije sa sportašima su mu specijalnost, što ni ne čudi s obzirom na to da mu je područje interesa sport, a u profesionalnom sportu ima preko 5 godina iskustva. Od dodatnih eduakcija, ima položen Rocktape, manipulacijske tehnike te DNS.

Nikolina

Nikolina

Fizioterapeut

Uvijek nasmijanoj Nikolini specijalnost je limfna drenaža, a u tretmanima često provodi i Emmett tehniku. Ima preko 5 godina iskustva u fizioterapiji, a uz Marina i Gianina idealno popunjava naš tim. Osim navedenog, Nikolina ima položene tečajeve iz DNS-a, K-tapinga i MSTR tehniku ožiljaka.

Patricija

Patricija

Voditeljica

Naša Patricija voditeljica je zagrebačke poliklinike! Osim što će vas dočekati s osmijehom, klijentima je na raspolaganju za sve što je potrebno. Zahvaljujući dosadašnjem radnom iskustvu, upotpuniti će i naš tim te doprinijeti kvaliteti cjelokupne usluge! ⁠

Lucija

Lucija

Fizioterapeut

Naša Lucija ima iskustva u manualnim terapijama i vođenju grupnih rehabilitacijskih programa, dok od tečajeva ima završenu limfnu drenažu, EMMETT te Maitland! Lucija se odlično uklopila u način rada našeg centra, a svojom vedrinom i komunikativnošću nadopunila je naš tim!

Renela

Renela

Fizioterapeut

Naša vesela i uvijek nasmijana Renela tim upotpunjava svojim znanjima i vještinama! Specijalnost su joj limfna drenaža i PNF tehnika!

Ela

Ela

Fizioterapeut

Ela ima višegodišnje iskustvo rada u struci, a od tečajeva također ima završen NKT i MFR. Osim rada u ordinaciji, Ela je odlično nadopunila naš tim i kao trener zdravstvenog fitnessa! Osvojit će vas svojom stručnošću, simpatičnošću i vedrinom.⁠⠀

Antonija

Antonija

Fizioterapeut

Naša vesela Antonija, pojačanje je tima u Zagrebu! Ima dugogodišnje iskustvo u radu, a od tečajeva ima položene tečajeve PNF-a, dry needlinga i medical flossinga. Svojom pozitivnim energijom odlično je nadopunila naš tim!

Filip

Filip

Fizioterapeut

Filip svojom stručnošću i znanjem odlično nadopunjuje splitski tim! Područje interesa mu je rad s mišićno-koštanom problematikom, a od tečajeva ima završene MFR i Cyriax tehnike te DNS!

mag. psych. Ana Kostović

mag. psych. Ana Kostović

Neuropsiholog

mag. psych. Ana Kostović magistrirala je neuroznanost i neuropsihološku rehabilitaciju u Padovi. U svojih 7 godina radnog iskustva, u Italiji i Hrvatskoj, aktivno radi s klijentima raznih neuroloških stanja među kojima se posebno ističu neurodegenerativne bolesti. Bavi se znanošću te predaje na Medicinskom fakultetu na katedri za neurologiju, radi u bolnici, a sada je upotpunila i naš tim! Zahvaljujući Ani, u našem centru dostupna je i radna terapija koja će u kombinaciji s neuropsihološkom procjenom pomoći klijentima s raznim neurološkim oštećenjima.