Zdravstveni Fitness - GBB Concept - centar fizioterapije i masaže

Što je zapravo zdravstveni fitness?

Zdravstveni Fitness planski i programirano aktivira cijelo tijelo s glavnim fokusom na zdravlje kralježnice te snagu core-a, kako bi u svome svakodnevnom životu bili zdravi i funkcionalni te uživali i radili bez boli!

Zdravstveni Fitness je oblik grupnog treninga ili terapije kroz vježbu, odnosno fitness radi zdravlja kakav bi i trebao biti svaki drugi.

Najveća prednost ovog  programa  je individualnost te  rad u maloj grupi, limitiranoj na 8 klijenata te,  konstantno nadgledanje, korekcija i modifikacija pokreta kroz cijeli trening kako bi za vas trening bio maksimalno efikasan.

Kod nas dolaze klijenti sa raznim bolovima leđa, protruzije, hernija diskova i drugi bolni sindromi, većina naših klijenata je dosada treniralo, ali na krivim mjestima te su se bolovi pogoršali ili uopće nije treniralo jer im je doktor zabranio.

Mi u radu ne koristimo zabranu nego individualna prilagodbu, a naši dosadašnji klijenti su najbolje prepoznali benefite, a jeste li vi idući?

Program se prilagođava Vama, kako bi ispunio svoj potencijal, a ne obrnuto da se Vi prilagođavate njemu ili grupi u kojoj se nalazite.